Hans en Fosse 

Sanne Beumer, trainer

CrossFit Level1 (CF-L1)
Fitness Instructeur


SanneBeumer

Mijn naam is Sanne Beumer en ik ben sinds een paar jaar werkzaam bij Health Center De Schildkamp. Als onderdeel van mijn stageperiode ben ik begonnen als instructeur voor de groeplessen. Tegenwoordig kun je mij ook vinden bij de bar/receptie en op de fitness.

Ik volg momenteel de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik word opgeleid in management, financiën en ondernemen. Daarnaast kom ik in aanraking met verschillende sporten en heb ik hier ook mijn fitness diploma gehaald.

Door mijn collega’s ben ik in aanraking gekomen met CrossFit. Na jaren lang geturnd te hebben, zeiden zij dat het wel iets voor mij kon zijn. Na 2-3 WOD's te hebben gedaan, gaf het mij een gevoel dat ik mezelf weer kon ontwikkelen in een sport, iets wat ik na het turnen niet meer had gehad.

In maart 2014 ben ik begonnen met CrossFit. Wat eerst 2-3 keer per week trainen was, is nu 5 keer per week trainen geworden. Uiteindelijk heb ik in november 2014 mijn CrossFit Level 1 gehaald.

Ik hoop dat ik met mijn kennis en ervaring van de turnwereld een goede bijdrage kan leveren aan het team van CrossFit Asperen en dat wij hier met z'n allen een sportieve, maar ook leuke tijd kunnen hebben.