Hans en Fosse 

Anthony Beumer, trainer

CrossFit Level 1 (CF-L1)
CrossFit Level 2 (CF-L2)
Sport- en Bewegingsmanager (CIOS)
Pre & Postnatal Strength CEU Seminar


Anthony clean 215x383Mijn naam is Anthony Beumer en ik ben sinds januari 2013 werkzaam als fitness instructeur bij Health Center De Schildkamp.

Mijn opleiding heb ik genoten aan het CIOS in Arnhem op het topsportcentrum Papendal. Ik ben daar opgeleid als sport- en bewegingsmanager, met als specialisatie Fitness en Health Instructor. Hier heb ik veel kennis opgedaan over ziektebeelden, sporten met senioren, jonge mensen, voeding, periodiseren, conditietraining en verantwoord en doelgericht trainen. Na het afronden van het CIOS in Arnhem in 2012 heb ik een jaar ervaring opgedaan als fitness instructeur in Nieuwegein.

Sinds ik werkzaam ben in Health Center De Schildkamp ben ik veel in aanraking gekomen met kettlebell trainingen en CrossFit. Zelf doe ik aan CrossFit sinds ik werkzaam ben in ons Health Center. Ik heb diverse kettlebell clinics gevolgd en heb begin augustus 2013 mijn CrossFit Level 1 gehaald.

De insteek van CrossFit spreekt mij ontzettend aan, omdat CrossFit zich niet alleen beperkt tot krachttraining, maar een atleet goed voorbereid op verschillende fysieke uitdagingen. Op deze manier maak je dus veel completere atleten. Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan het opbouwen en het op de kaart zetten van CrossFit Asperen en dat we hier met z’n allen een sportieve en gezellige tijd kunnen hebben.